torsdag 30 april 2009

Funderingar!

Rönkenbild från person med lungcancer


Tandlossning
Med all respek för att man själv väljer vad man gör med sitt liv. Vill man ta en cigg ska man få göra det. Jag sitter bara och funderar lite på hur man egentligen vågar dra in dessa ämnen i sin kropp, fast man vet att det är så farligt. Samma med alkohol och andra droger, varför egentligen?!
Vi människor som är så kompletta varelser utrustade med en hjärna som kan lösa i stort sett vilka mysterier som hellst, utom det hur vi ska leva på ett sätt där vår kropp mår bra. Eller det är inte helt sannt, vi vet ofta hur vi bör leva men har så svårt att eftersträva den livsstilen.
La vida loca (crazy life), tills man kommer till doktorn med kramper både här och där. Doktorn i sin tur ordinerar ut kemikalier med det fina namnet "medicin"för att lösa problemet. Och inte tala om all stress vi utsätter oss för och vad den gör med kroppen.
Ja nu sitter jag här och tycker synd om kroppen när det slår mig att jag inte ens ätit frukost ännu trots att klockan är tre på eftermiddagen...Vad är det för fel, allvarligt ska det vara så himla svårt att sköta om sin kropp...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ohh va roligt attdu har kommenterat :)