måndag 23 mars 2009

Sverige

Snart ska vi àka till Sverige...Hoppas verkligen det har hunnit bli vàr innan dess. Tycker ju jâttemycket om vintern, men nu âr siktet instâllt pà sommar. Att det snôar hemma i svedala âr ju jâttemysigt, men fôr allsindar hur ska min rastaman ôverleva, det màste bli vàr snart.
Fôrst Afrika med sol och vârme àret runt, andra anhalten Spanien som han ibland tycker âr lite kyligt nâr jag sitter och svettas. Hur ska det dà bli i Sverige, fàr nog bli understâll och varmdryck àret om...Lite orolig ôver om han kommer ôverleva faktiskt...Fàr ta till bamsekramar!

4 kommentarer:

 1. Va roligt att du ska jobba hos oss i sommar!!
  Det ser jag VERKLIGEN fram emot!!

  Välkomna till Sverige :-)

  // Kram, kram!!

  SvaraRadera
 2. Vaaaad?! Var ska du jobba i sommar?! Jag blir gaaaaaalen! Varför i bövelen är vi aldrig online samtidigt???!Ni är så vackra på den bilden förörvrigt! gaaaah min brotha and cariña!

  SvaraRadera
 3. Hehe vi får se om han överlever. Han får göra som Adam och ha dubbla byxor på sig... året runt :D

  SvaraRadera
 4. hej stumpen! Jag är tillbaka i göteborg nu... Jag såg dig aldrig på söndagen så fick inte tillfällle att ge dig en hejdåkram! Det var kul att se dig igen. Och ibrahim också. Hälsa honom så mycket från mig. Hoppas att vi ses i sommar! Jag skickar ett mail om det sedan. Puss puss / frida

  SvaraRadera

Ohh va roligt attdu har kommenterat :)