lördag 14 februari 2009

Har en sak att tillagga....



Inte sa dramatiskt som pa bilden...Men igar blev jag fired..Hellooo vem ar bra pa att salja Glocanet da? Inte jag iallafall...Sa har lod samtalet med min chef, som forovrigt ar lika gammal som jag och har slangen av lillgammelhet i tonen...

Chefen: Hur tycker du det gar med forsaljningen?

Jag: Jag vet jag ar jattedalig pa det har med telefonforsaljning...Vet inte vad jag gor for fel (vet jag visst, jag ar skitdalig pa att ljuga ocj orkar inte tjata)

Chefen: Du maste vara mer aggressiv, prata over dem...Kan det vara sa att du inte tror pa produkten?

Jag: Ja, det kanns faktiskt som att jag sitter och ljuger for folk nar de svarar i telefonen...

Chefen: Men det ar ju bara att hitta pa nagt, ljug gor vad du vill bara du sager ratt i ljudfilen...

Jag: Mmmm, det har ar nog inte min grej...

Chefen: Jag tror du ska satsa pa forsaljning dar man kan se dig, inte sa har genom telefon...Du ar ju en stortskon person men jag maste nog tyvarr avsluta ditt kontrakt idag...Maste tanka pa forsaljningen...

Och bla bla bla... han babblade pa et tag till...

Jag: Ok (ler, for det kanns ratt skont att slippa glocalnet)

Sa nu maste jag hitta ett annat jobb...Kanske McDonalds...haha...Uppdaterar er om vad som hander...Men det ordnar sig. Om inte annat far jag val gora ett nytt forsok pa konkurrenterna Optimaltelecom som aven det finns i Barcelona...Jippie!

2 kommentarer:

  1. Hahaham, förlåt att jag skrattar men jag kände liksom på mig att det här var på G. Jag håller dock med din ex-chef om att du ska vara där man ser dig jag skulle aldrig kunna säga nej till ditt vackra leende :) Love you o saknar dig!

    SvaraRadera
  2. Lycka till! Be strong
    Kram Frida

    SvaraRadera

Ohh va roligt attdu har kommenterat :)